SPLETNI SEMINAR V ŽIVO

BORIS VENE

Ali veste, da zgolj z močno voljo, jasnim načrtom delovanja ter predanostjo ne moremo doseči ciljev in sreče? Ovirajo nas nezavedni vzorci, ki so milijonkrat močnejši od zavestnega prizadevanja in delujejo v 95% časa …

Boris Vene, avtor številnih knjižnic uspešnic, ustanovitelj metode »Body Reset« in ena največjih avtoritet s področja celostnega zdravja, bo v torek, 12.03. ob 19h prvič javno predstavil:

Preverjeni sistem za odpravo nezavednih vzorcev in blokad, ki vas razjedajo od znotraj ter sabotirajo vaš uspeh in srečo

DARILO!

Takoj ob prijavi na dogodek boste prejeli dostop do štirih videoposnetkov Borisa Veneta z naslovom »Kako odpraviti neprijetna čustva in zaživeti v radosti, zdravju in harmoniji«:

  • Videoposnetek 1: Delovanje uma
  • Videoposnetek 2: Nezavedni vzorci
  • Videoposnetek 3: Posebna meditacija
  • Videoposnetek 4: Pot do trajne rešitve, uspeha in sreče

TOREK, 12. MAREC ob 19. URI

Boris Vene in John Assaraf, avtor knjižnih uspešnic , predavatelj, zvezda knjige in filma »The Secret«, leta 2017 ponovno skupaj na križarjenju po Dalmaciji.
Marc Victor Hansen, avtor svetovnih uspešnic »Kurja juhica za dušo« (prodanih pol milijarde izvodov) in Boris Vene.
Boris Vene in Bob Proctor, best seller avtor in Svetovno znan coach metode „Law of attraction“.
T. Harv Eker, svetovno uspešen podjetnik in avtor best sellerja „Secrets of the millionare mind“ in Boris Vene.
Boris Vene in Isac Tigrett, ustanovitelj mednarodne verige Hard rock caffe.

Na spletnem seminarju bo Boris Vene odgovarjal na vaša vprašanja, po zaključku pa boste prejeli tudi videoposnetek celotnega dogodka. Za prijavo vpišite v okenci svoje ime in e-naslov: